Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Takrengöring har aldrig varit enklare. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Grönfri och Prickfri produceras av Jape. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. De här produkterna består av 8-procentig lösning av Bensaltensid som löses i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Den måste dock spädas ut först.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

taktvättmedel

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Priset är billigare för det medlet. Priserna ändras, när denna information skrivs är påväxtfri ca. 20% billigare.

Själv ska du späda lösningen fem gånger för att få en brukslösning som du kan använda för takrengöring såväl som för att få fina trädgårdsplattor. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Bättre kan det inte bli

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Men du kommer att märka att de ändå fungerar på lite olika sätt beroende på hur du ska använda lösningarna. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Kom ihåg att göra rent på frekvent basis

Tänk inte bara på kostnaden. ta bort mossa på tak Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Du måste ha respekt för Prickfri och liknande produkter. Det blir säkrare så.

Taket kan vara halt så tänk på att använda ett par stadiga skor. Medlet kan användas året om.